Blog

Actueel

Uncategorized

Oplevering trimparcours

Afgelopen week werd het nieuwe trimparcours op het landgoed geopend! Wethouder Simone Veldboer van de Gemeente Rhenen verrichte de officiële openingshandeling. De trimbaan is een initiatief van de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg en de Loopgroep Veenendaal. De 6 toestellen zijn vervaardigd door VRIJ IN HOUT uit duurzaam acaciahout van het landgoed. Dankzij bijdragen van de deelnemers aan de Galgenbergmarathon en de PrattenburgRun kon de trimbaan worden gerealiseerd. De PrattenburgRun wordt georganiseerd in samenwerking met Veenendaalse Atletiek Vereniging – VAV, Loopgroep Veenendaal en Recreatielopers Veenendaal. Met de opbrengsten van de PrattenburgRun op 13 oktober hopen we de trimbaan uit te kunnen breiden met nieuwe toestellen. Doe je mee? Aanmelden kan hier

 

 

 

Uncategorized

Oplevering trimparcours op 13 september 2018

Op 13 september 2018 wordt de nieuwe trimbaan op Landgoed Prattenburg officieel geopend. De openingshandeling zal worden verricht door Simone Veldboer, wethouder Sport en Cultuur van de gemeente Rhenen.
U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen. We verzamelen ons om 14.00 uur op de parkeerplaats van de Groene Entree van Prattenburg, waar de ontvangst plaats zal vinden. Vervolgens wandelen we dan gezamenlijk naar de trimbaan.
Om enigszins een indruk te hebben van het aantal aanwezigen, verzoeken wij u ons voor 11 september te laten weten of u bij deze opening aanwezig wilt zijn: vriendenstichting@prattenburg.
Uncategorized

Rolstoelvriendelijk pad op het landgoed geopend

Lees meer “Rolstoelvriendelijk pad op het landgoed geopend”

Uncategorized

2e editie PrattenburgRun | 2015

De 2e editie van de PrattenburgRun levert ruim 1.200 euro op voor educatief natuurpad/beleefpad. Een gastvrije ontvangst door de Familie Van Asch van Wijck op landgoed Prattenburg vormde de basis voor de tweede PrattenburgRun op zaterdag 10 oktober 2015 en is mede daardoor een geslaagd evenement geworden. In totaal 123 deelnemers schreven zich in voor de hardloopwedstrijd over 5 of 10 km. Lees meer “2e editie PrattenburgRun | 2015”