Blog

Actueel

Uncategorized

PrattenburgRun 2020 | afgelast

Helaas! Met heel veel teleurstelling en gemengde gevoelens moeten we u berichten dat de PrattenburgRun 2020 dit jaar niet door kan gaan. Ondanks zeer uitgebreide inspanningen, redenerend vanuit de mogelijkheden, een serieus doordacht en gedetailleerd COVID-19 draaiboek en de steun van extra vrijwilligers hebben we toch besloten dit jaar de Run niet door te laten gaan. Wij begrijpen heel goed dat we hiermee een hoop sporters in de regio enorm teleurstellen en dat spijt ons verschrikkelijk. Het is een beslissing die je als organisatie liever niet wilt nemen, maar in deze bijzondere coronatijden, vinden we het op dit moment nog niet gepast om het evenement met de nodige risico’s (hoe klein we ze ook kunnen maken) plaats te laten vinden. Het bos blijft uiteraard toegankelijk voor individuele sporters, dus loop vooral een eigen run. En blijft u er vooral van genieten. We hopen de PrattenburgRun volgend jaar weer te kunnen organiseren en u dan te mogen ontvangen bij deze prachtige bosrun op dit unieke Landgoed.

Namens het bestuur, 
Gerard Nauta | Voorzitter Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg

Uncategorized

Oplevering trimparcours

Afgelopen week werd het nieuwe trimparcours op het landgoed geopend! Wethouder Simone Veldboer van de Gemeente Rhenen verrichte de officiële openingshandeling. De trimbaan is een initiatief van de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg en de Loopgroep Veenendaal. De 6 toestellen zijn vervaardigd door VRIJ IN HOUT uit duurzaam acaciahout van het landgoed. Dankzij bijdragen van de deelnemers aan de Galgenbergmarathon en de PrattenburgRun kon de trimbaan worden gerealiseerd. De PrattenburgRun wordt georganiseerd in samenwerking met Veenendaalse Atletiek Vereniging – VAV, Loopgroep Veenendaal en Recreatielopers Veenendaal. Met de opbrengsten van de PrattenburgRun op 13 oktober hopen we de trimbaan uit te kunnen breiden met nieuwe toestellen. Doe je mee? Aanmelden kan hier

 

 

 

Uncategorized

Oplevering trimparcours op 13 september 2018

Op 13 september 2018 wordt de nieuwe trimbaan op Landgoed Prattenburg officieel geopend. De openingshandeling zal worden verricht door Simone Veldboer, wethouder Sport en Cultuur van de gemeente Rhenen.
U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen. We verzamelen ons om 14.00 uur op de parkeerplaats van de Groene Entree van Prattenburg, waar de ontvangst plaats zal vinden. Vervolgens wandelen we dan gezamenlijk naar de trimbaan.
Om enigszins een indruk te hebben van het aantal aanwezigen, verzoeken wij u ons voor 11 september te laten weten of u bij deze opening aanwezig wilt zijn: vriendenstichting@prattenburg.
Uncategorized

Rolstoelvriendelijk pad op het landgoed geopend

Lees meer “Rolstoelvriendelijk pad op het landgoed geopend”